torsdag 6 mars 2008

Similan Island och dykning

Forst..... Puss puss till alskade Doris jag saknar. Tack snalla att ni skrev i gastboken om hur ni har det. Forstor hon nagot tar jag fakturan nar jag kommer hem....
;)
Sen...
Skriv garna kommentarer till sa vi far veta hur ni har det.
Batarna vid piren i Kaho Lak
Efter gardagens refresh kurs var det bara att gora slag i saken och bestalla dyk. Givetvis Similian Island, eftersom alla pratar om att det ar det basta. Hamtade i bil, speedbat ut, och stor dykbat sista biten.
Igar investerade vi oxa i en undervattenskamera, med riktig film... Det var ett tag sedan man anvande en san. Ska bli kul att se hur bilderna blev.
Forsta dyket blev faktiskt en ren katastrof...
Vi blev ihopparade med ett tyskt par med en instruktor.
Hon hade problem med oronen och behovde ta det lugnt ner. Instruktoren visade att vi skulle halla tag i linan, efter ett tag signalerade han att vi skulle ga upp.
Nu blev det generalfel!
Instruktoren simmar uppat, tysken slapper linan, tyskan slapper, instuktoren at ett hall, Seb o tyskarna at ett annat....
Konflikt i Magdalenas hjarna...
Jag valde Seb. tyskarna borjade driva ivag och sag inte ut att vara pa vag upp... Fick kontakt med dem o signalerade upp. Vi simmade upp, instruktoren visade att vi var tvugna att gora sakerhetsstopp. Tyskarna forstod inte och han fick dra ner dem.
Det visade sig att de varit alldeles f;r djupt, det ar 40 meter pa vissa stallen dar. Och hela dyket blev r;kt. Upp i b[ten och vanta. Javligt kul, no t!!!
Val uppe forstod de fortfarande inte varf;r han var sur, och vi fick forklara....
Similand Island sett fran baten

Andra dyket blev tack och lov battre!

Som att simma i ett stort akvarium. Massor massor av fisk, i alla farger man kan tanka sig. Koraller, ljusblatt vatten, en sikt som paradiset for en dykare som ar van vid svenska forhallanden.


Similan Island
Hemma vid 17 tiden. Funderar pa att kora en tandblekning med laser har i thailand. Det ar billigt!

Inga kommentarer: