lördag 8 mars 2008

Det blev en...

...tandbleking i Khao Lak. 7900 baht, dvs 1528 kr. Blev himla fint, men... man ska inte ata eller dricka nagot morkt de tre forsta dagarna. Dvs snusning gar bort. Gissa om jag ar pa daligt humor. Just nu fuskar jag och forsoker ha en plastbit mot tanderna dar snuset ar.

Tack for meddelanden hemifran, saknar Doris, men vet hon har toppen med er.
Ankorna verkar vara riktiga kamp-ankor, ha ha. Far se om det blir nagra ungar.

Vi tog bil fran Khao Lak, en sadan dar oppen dar bak som ar som en minilastbil med saten pa flaket. Givetvis korde han som en galning. Till nagon pir i en liten hala nagonstans.
Vi trodde vi skulle aka med en "rikigt" farja, men det vi fick aka med sag ut som en ombyggd fiskebat, med tradack och en mycket glad kapten som inte forstod nagot alls av vad vi sa, men for 8 kr var tog han oss till Koh Kho Khao.

Vid piren kom en Thailandare och hoppade pa och gjorde sig till var personlige guide. Inte for att vi bett honom, utan for att han tydligen tyckte det var en bra ide.

Val framme pa on roddade han fram nagon bil som skulle kora till olika hotell for 20 kr. En betydligt langre resa an vad jag trodde - i morkaste morker. Funderade pa om vi skulle komma fram nagonstans el om vi skulle bli ranade och lamnade mitt i djungeln. Men det gick sa bra och vid forsta stallet bestamde vi oss for att stanna.
Prutade ner rummet till 348 kr.

Vaknade pa morgonen och sag hur det sag ut. Ett resort i ingenstans, massa bungalows och rum. Och aven en hel del svenskar. Frukostbuffen var lysande. Stranden ratt tom jamfort med de andra stallena.
Har blev det djupt i vattnet snabbt. Ljudet i havet har var annorlunda, det var mer tyst.
Massage, manikyr och pedikyr blev det eftersom regn kom pa eftermiddagen.

Jo, deras Banana Split ar jattegod!

Men nu vill vi vidare igen, och imorgon bar det av till nagot annat stalle!
Kraaam fran oss!

Inga kommentarer: