söndag 16 oktober 2011

Så kom hösten till Pickerington

Häromdagen var det bikiniväder och så slog det bara om till ruggigt.
Vi har massor av träd på både framsidan och baksidan av våra ägor.
Nån som vill komma över och kratta?

Tänkte jag skulle köra in Jeepen i garaget. Nu syns det inte allt för bra, men det är belamrat med löv.

Jaha det blev ju inte så långt inlägg eftersom Paul just ropade att han lagat Bisonburgare och middagen är klar. Ibland har man det bra. Bäst jag springer

4 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Äh, det kommer väl en stormvind och drar iväg med alla löv. Låt dem ligga, till våren finns inte en gnutta kvar av dem. Maskarna skall ju också ha vinterarbete så de inte går i strejk.
Ha det gott!

Kram!

Desiree sa...

Härligt! Ser vackert ut med alla höstlöven. Men det blir ju en del att räffsa ihop eller blåsa bort. Ha ha din resväska som du hade med dig från Sverige ser precis ut som min brukade göra och kvällen innan jag skulle åka var alltid ett pusslande med att få vikten att stämma så att den landade på precis 23 kg.
Kram!

Annika sa...

Ja, just att räfsa ihop löv är ganska tungt. Ibland använder vi oss av lövblåsare, men inte alltid. De låter ju så att man tror att skallen ska ramla av.
Kram!

Magdalena and Co in US sa...

Pettas -He he, jag är en hemsk person som erkänner att när jag krattade löven från garageporten så krattade åt tomten som ligger mot grannens håll och tänkte. Löv, små löv - flyg... flyg.... i alla fall 100 meter bort.

Desiree - Ja, jag vet inte hur många turer jag tog upp och ner på vågen för att få de där exakta 23 kilona. Det är himla vackert nu med höstträden. Hade tänkt räfsa eller blåsa. Men nu har det ösregnat ett par dagar och det är för tungt att göra. Så de ligger där de ligger :)

Annika - Vi har till vår superdammsugre, den som är byggdamsugare ett munstycke som man kan ta bort och använda som blåsare. Enda bummern är att den måste pluggas in i eluttag, och vi har grymt stor tomt så det skulle bli många förlängningssladdar för att nå runt. Men förra året tog jag och blåste så långt sladden räckte.