onsdag 23 februari 2011

Hemläntan på kvällskvisten

Ligger i soffan med laptopen och tittar på "First 48". Eftersom jag somnade när vi kom hem så är jag inte trött nu när jag borde sova. Jag har hemlängtan just nu. Saknar min lilla trädgård i Sverige och mina vänner.
Men jag har hittat 2 bloggar om svenskar i USA som är himla roliga att läsa.
Life in the suburb och Att bo i USA
Dessutom har jag varit lite duktig och lagt in bilder i bloggen under sidor om Co här i familjen.

2 kommentarer:

Annika sa...

Oh, det är inte kul med hemlängtan. Kan jag trösta genom att säga att den lägger sig med åren? Jag åker visserligen hem 1-2 ggr varje år och är hemma i 2 mån varje sommar. Det har gjort att jag aldrig har ngn större hemlängtan. Hur ofta tror du att du kommer att åka hem? Hur länge har du varit här förresten? Jag kan ärligt säga att för mig tog det tre år att landa i den amerikanska myllan efter att vi gift oss. OCH det som hjälpte mest var att få barn.
Visserligen landar man väl aldrig helt i ett nytt land, men det landas ändå på ett bra plan. Numera har jag två "hemma", här och i Sverige.
NU ska du iaf få två mailadresser till BRA snusleverantörer. HOPPAS det kan liva upp din dag!
premiumsnus.com och getsnus.com. Magnus, min kompis, rekommenderar den förstnämnda mest. Billigast och bäst!
Kram och hoppas att det blåa i själen går över!!
KUL att du gillar min blogg! Blir så glad! Ta dig en titt i min länklista, där finns många svenska tjejer dom bloggar från US!

Magdalena and Co in US sa...

Nej det är inte kul. Men samtidigt vet jag att när jag sitter här och känner mig ensam så glorifierar jag Sverige å det grövsta. Funderar på hur länge jag "bott" här. Jag är definitivt så rookie som man kan vara. Blir lite förvirrat eftersom det var en massa resor fram och tillbaka, sen all byråkrati med papper. Mitt greencard blev klart i april förra året. Och i ca ett år innan dess så var jag nog i USA mer än i Sverige. Jag har ju bara erfarenhet av att ansöka om uppehållstillstånd efter 9-11, och det ska vara en helt annan historia om jag förstår det rätt efter att ha läst i era bloggar. Tusen tack för länkarna!